Even voorstellen

Mijn naam is Daniëlle de Lange- van Zuiden. Ben je op zoek naar iemand  die je helpt en ondersteunt met de marketing en communicatie werkzaamheden voor je bedrijf? Gewoon goed, betaalbaar en met kennis van zaken? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik houd ervan om de creatieve spin in het web van marketing en communicatie te zijn, ben dol op schrijven, social media, organiseren, regelen en deadlines! Dat heb ik de afgelopen 15 jaar met heel veel plezier bij diverse bedrijven gedaan.

Ik zie dat er steeds meer van ondernemers gevraagd wordt op gebied van website, social media, nieuwsbrieven en pr. Het is onmogelijk voor een (kleinere) ondernemer om dit allemaal optimaal te doen naast alle andere taken.

Kortom, ben jij zo’n drukke ondernemer? Of heb je gewoon hulp nodig om je website of social media in te richten? Ik wil mijn kennis graag inzetten om jou hierbij als ondernemer te ondersteunen.

Mijn voorliefde voor het schrijven van bijvoorbeeld persberichten, blogs en email nieuwsbrieven zet ik graag voor jou in! Ook drukwerk, online marketing en social media hebben geen geheimen voor mij.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ik hoor graag van je op 06-20542618 of danielle@vliegendemiep.nl!

Wil je meer over mij weten? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel of volg me via de sociale media! (Twitter, Facebook,Pinterest)